Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvuce se Einstein :D
kaze expert za fiziku i veliki autoritet u oblasti subatomskih cestica
Džaba tražite, ne postoji ništa brže od svjetlosti - elektromagnetnog talasa, svemir se širi brziom svjetlosti. Da postoji nešto brže od svjetlosti Einstein bi otkrio i dokazao, a ovako samo pare bacaju..
Cuvajte to od hakera! Kad izadjem, nabavicu Vam ja \"zastitu\"!
kao i obicno, orginalna prica sasvim drugacija or prevoda: http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-17139635
Mozda je i problem sto su ulozili milijarde i milijarde u projekat za koji su prema svojim izjavam predpostavljali da ce donjeti spoznaju o nastanku svijeta, nekim cesticama za koje dosad nisu znali i cije bi otkrice nas odvelo u neko novo doba. Na kraju ispade da nista novo nisu naucili i da su pare bacili u vjetar. Einsteinu nisu trebale milijarde i neki ubrzivaci cestica da skonta kako svemir funkcionise.