Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije nikakvo \"hakiranje\" jer neobavljas ti nikakav proces ovo je samo kradja podataka nevinim neiskusnim ljudima, od strane maloljetnika a i zaostalih punoljetnika koji nemaju nikakvog pametnijeg posla nego raditi gluposti i hvaliti se time pred prijateljima.
Instalirao > Probao > Radi (bit će zanimljivo kad izađeš subotom u čaršiju! :D
android naravno, skini sve sto hoces sa tudjeg telefona =) stalno moram gledati jeli mi WIFI/Bluetooth ugasen...
LoL postoji i za win i linux isti tool za sniff --\'
Pomislio bi čovjek da su poslije firesheepa naučili lekciju :/
Dobra aplikacija, ako nista podize svjest ljudi koliko su ranjivi..... pola raje misli da trebas biti haker kako bi sazno neciju sifru... a moze se to i sa puno manje znanja....
Bolesna aplikacija za bolesni voajerski zapadni svijet. Što prije propadne ova civilizacija prije ćemo se vratiti kulturi.
ooo ne sad ce svi vidjeti slike koje sam uslikala samo za oci mog sabahudina :((