Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cookies, kolacici, o njima spijunima za sve u nasim kompjuterima niko ne prica. De to zabranite . Bez kolacica ne bi znali vecinu ponasanja korisnika interneta , a prate ne sam svoje stranice vec i tudje i kompletno sve sta radi korisnik na kompjuteru ili telefonu.
Kako je ovo smijesno, zastita podataka. a na sere se svega dobrog i na kraju te sje..e ono i accept ili I agree ( prihvatis hladno )
A bez agree ili accept ne mozes dalje...
@BiHDragon tacno. Ja se reklamiram an tim svjetskimstranicama, debele pare, ali ako ne prihvatis njihovo agree , nedaju ti ni da im platis pristup. Sve velike stranice ako ugasis kolacice, cookies, ne mozes uci u stranicu. Znaci po njihovom.
Sve podatke imaju o svakome, još kad mi počnu shrati kome smo mi interesantni...... :(
Samo ih derite. Smijesno je kako su svi nagazili facebook i samo se o njemu prica, a google je to poceo raditi prije nego sto je facebook i osnovan.
Ebo li vam instagram nanu grbavu
Da hoće ovom FB kraj doći ...normalnom čovjeku dosta Viber , WhatsApp za komunikaciju i to je to,dosadni vala pravo s tim Šećerbergom
šta je problem sa Facebookom, to što ga raja ne zna prilagoditi sebi i ne zna iskoristiti njegov potencijal, ne znači da sad treba rušiti.
ovisni smo . to je fakt. Ako ugasis , vecina raje ne zna sta se desava , jer oni drugi ne izlaze iz kuce . U tome je problem, ljudi nece vise da se druze.
Sve manje smo ljudi, a sve vise botovi, a ovi sto brisu komentare i pozitivne reakcije su posebna podvrsta.