Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebomater nema gore i poganije stvari od fba, a mali jevrej se satra da nam iz paštete iskače
Jel ti krivo? De budi ti pametan pa na nečemu zgrni lovu.
ne mogu smeta mi fb
Olx na haparatima haha...a nikad vam nije bilo dosta para, stavis artikal ne vidi ga 15 ljudi samo da bi im placao. Jedva cekam da vas ovaj zidovski smrad sjebe.
@Neodoljivocom, upravo mu je to cilj? Syebati olx:)), pa jesi li mormalan ti? Facebook ima trenutno opcija koke nisu nikada i nece biti u upotrebi u BiH?
@BW1 Eh usra ga ti, nisam ni rekao da mu je to cilj. Nego govorim da jedva cekam da se ovo pojavi, radi ovih pohlepnih smadova. Marketplace i ovo na americkom fb ima vec odavno. Nadam se da ce ovdje sto prije doci.
Uvodi ali u BIH a zapadnim zemljama je prije par mjeseci pocelo
Na market place možeš kupovati i proda vati bas sve,s svi imaju fejs ,tako da će ostali oglasnici qurcu pasti
@dmachiaveIli Da upravu si, takve kao ti samo sejtani mogu roditi.
Ima li ikakav bakirmarket