Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se taj facebook jos koristi??
Ma nema tu pomoci, ako jednom postavis svoje podatke na net, uvijek ce biti dostupne, mozes ih skrivati do kada zelis.
Mili Bože, čuda velikoga Kad se šćaše po "Fejsbuku" raja, Po "Fejsbuku" polju širokome! Tu swatkiši guze ogoliše, Ogoliše ne mož' biti više, I tigrice i machkice silne Uzdah mame da ti visnu sline! Dojke bijele "na izvolte" nude, Pomoriše sve čestite ljude! A "čestiti" sve je moj do moga, ... O, švaleriiii! Znate l' vi za Boga?! Ženi ne sme da pisne ni slovca, platu prima, al' ne vidi novca, do poslednjeg daje ženi lovu,
A na "Fejsu" glumi Kazanovu!!! Mišići mu sevaju s profila, kada zine eto ti debila! Peca ribe sumnjivog morala, ne bi li mu koja malko dala! Koja ne da,Ta ne zna za reda! Koja neće, nek' se ne nameće! Oj, "Fejsbuče", čudna li si sprava! Obitavaš na visokom bregu, Na tebi se sve barabe legu.
Sigurnost koju svako dijete za 10 minuta hakuje, bjažiiiiii
Poznato je da su CIA, tako da je bilo koje uvodjenje privatnosti ili bilo koje druge furke samo mazanje ociju ljudima kako bi se vise opustili!
facebook ljude čini depresivnim,razveo je više brakova nego ijedan ljubavnik ili ljubavnica leglo depresivnih,loših,iskvarenih i nedobronamjernih ljudi koji se ne mogu naći u stvarnom životu pa tonu u tamu virtuelnog.........u 90%slučajeva ....ima nekih prednosti ali su one zanemarive za mane.
Kad vidim ko sve ima profil, drago mi je sto nemam :)