Oprostite se od starog dizajna
0
Facebook uskoro svim korisnicima uvodi Timeline
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
¸ja se obris\'o sa FB-a i sve me krenulo u životu!
...\"oni\" vas kontrolisu!
http://www.youtube.com/watch?v=Wsufq-BeaLU ma totalno su moderne
Moraju nesto noovo i glupo izmisliti
Imam 17 godina i danas sam konacno obrisao FB, sto mi je odavno bila namjera. FB je postao skup za ggluuupaneee i trebice sto zive za lajk. Hvala Bogu sto nisam kao ostali !
Zbog ovog facebook-a ni zivot vise nije sto je nekad bio..
Vidim da je internet došao do najzaostalijih sela... Za informaciju, u civilizovanom svijetu i muškarci i žene znaju da kuhaju jer ne žive sa roditeljima do četrdesete, žena koja zna da kuha ali je idiot teški u ostalim domenima neće dobro proći, i najbitnije, osoba koja te nosila u stomaku devet mjeseci i prošla kroz porod i te bolove zbog tebe se poštuje. Dodatna informacija, ta osoba je žena.
Ja najviše volim članke o facebooku jer mogu unaprijed pogoditi kakav tip komentara će se ispod naći : - JAO FUUUUUUJ FACEBOOK - FUUUUUJ FACEBOOK - a šta fali facebooku? (odmah 50 minusa) - FUUUUUUUJ, BRIŠEM SE S TOG OTPADA - neki uvredljivi komentar nevezan za temu, najčešće nacionalistički ili šovinistički, inače od osobe s ovo ime tom inteligencije ispod 80 - ONI NAS KONTROLIŠU !!!!!! - vi ste svi glupi jer imate Facebook, ja ga nemam. - ja sam jako pametan jer imam Facebook ali nikad ne idem na facebook - neka svađa često započeta glupim nacionalističkim/šovinističkim već pomenutim komentarom
tebe je ocito jedna takva female trebala - abo/rtirati divno misljenje imas o vlastitoj majci ,koja je zena - blago kuci koju ti zaobidjes
joj pacenika tito mili hahahahahahahaa haj\'mo bizoni, opicite po tastaturama i olaksajte si dusu :D
Sta ces ti uopste na face-u k.u.r.v.esino j.e.b.e.n.a ako imas muza!!?
ma naaaaravno... izvini molim te, sve zaboravljam da je muško uvijek u pravu :P ne kontaš ti moju \"logiku\" i zašto je stavljena pod znake navoda, ali nije ni bitno :) nego, ovaaaaj... izvini molim te, odoh da ugrabim još koji minut na fejsu dok mi muž nije došao :)
Nije problem to sto oni vise na fb,nego je problem sto one previse vise na fb,a jos da dodam one jesu,svaka od njih itekako sposobne,ali jednostavno nece da budu sposobne,jer je prece da se vidi sta ko nosa,ko sa kim hoda,koju je sliku postavio i sl(CAST IZUZRTCIMA),i ja ih zaobilazim u sirokom luku.Malo ti je glupa logika,iskreno,jer danas ima vise zena koje idu u kafanu i opijaju se,nego muskaraca,vjeruj mi.
upravo tako, slijedeći jednaku \"logiku\" koju mostarac koristi: žene koje \"vise na fejsu\" su nesposobne za život, tako i ja tom \"logikom\" dolazim do zaključka da \"svaki muškarac visi u kafani i tuče žene\" p.s. šta je ba, muka vam što \"ovce ne šute\", jel? :)
@mostarac Jao kako su ljudi jednoumni i prave se pametni,to nije humano.Ko je ovdje spominjao alkohol i kafanu i nasilje?????? to on zasostao jer nase mlade djevojke kao vise ne trebaju da kuhaju a zene kuhale proteklih 10 000 godina,i odjednom sada vise ne trebaju.dajte molim vas....
ma mostarac napraviće tebi žena pite da imaš da se naždereš kad dođeš pijan iz kafane, i ostaviće pored vrata bejzbol palicu da je namah prebiješ kad je zatekneš na fejsu čuj ON se lafo iznervirao, heeej... puu govn.aru zaostali
Eh, u pravu si, takve sam zaboravio spomenuti jos!!! Sta se one imaju udavati, ko ce jos djecu radjati, valja to cuvati, kupati, presvlaciti, nema se kad bolan to, karijere ovo-ono!!!! M.R.S. U 100 PI.C.KI MAT.ERNI ONIH MODERNIH!!!! PO.G.AN U:S:R:ANA!!!!