Moguće izmjene u budućnosti
10
Facebook testira redizajn Timelinea
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spojis facebook chat na msn il skype i ne moras ni ulazit na njeg, ne pamtim kad sam zadnji put sta objavio.
...bolje se slikaj sa polovnom mečkom :)
Hocu da mi vecim slovima pise da sam zavrsio fakultet!
FEJSBUK KO ZENA.. TAMAN SE NAVIKNES NA NJU.. ONA SE PROMJENI.. ..
Ja sam i prijatelje kao i druge informacije sakrio, sta ima ko da gleda jesam li ja u vezi, koju sa skolu zavrsio, pa nisam djete da se hvalim tim sto imam 1000 prijatelje, ovaj fb je stvoren da ljudi mogu komunicirat, al nazalost prevazisao je davno tu namjenu, treba ga ukinut i vratit se na msn
\"Facebook je Timeline počeo uvoditi za sve korisnike od januara ove godine.\" ovo nije tacno. trebalo bi stajati \"Facebook je Timeline počeo uvoditi za sve NOVE korisnike od januara ove godine. \"
Matz, matz.
pa kad je k\'o koorac
Veoma vazan info ....