Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bog da im serveri izgorili, kakvi bi tek onda bili sokirani, pa samoubistva bi se desilo bog zna koliko
znači biće opet virtuelnog bocanja
sad mogu mirno spavat fb.com je živ
auf....pa sta ce mi biti sedmicu,dvije tri bez fb?NEce mi se svijet srustiti.OMG!Ljepo odem s rajom na kafu,popricamo,pogledamo nekifilm,a ne samo:moram kuci za fejs.. ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Posjetite novu, domacu, zabavnu web stranicu. http://bit.ly/GIFMUZIKA
super. veliki je to šok kad ne možeš otvoriti svoju facebook stranicu. neki dan nisam mogao otvoriti klix i zamalo nisam dobio slom živaca. da nije bio petak i zmbt na hajat televiziji puko bi ko cvrčak.