Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e oces sad da me pratis
Vidite da je svudje isto. 3 republikanca glasala za, 2 demokrata protiv. Tako u nas na ustavnom sudu 2 Muslimana i 3 stranca uvjek preglasaju 2 srbina i 2 hrvata... Pravo i pravda ne postoji, samo zakon jaceg/brojnijeg
kako je čist, uredan sto......kod mene asistira pacov kad treba da mi pritisne CapsLock....... :(
Ja ponekad.posjetim fb od moje prve ljubavi. Bilo to davno, bila jedna od najljepsih na malti, ona je sad udata ima.dijeciu sad ne izgleda tako lijepo ali jos uvjek mislim na nju. Fala fb pa mi omoguci da malo bacim pogled i vratim se u drage godine.
samo prodaja podataka!
Nemaju oni 5 milijardi dolara!
Pa imaju u papirima i imaginarnim parama berze, ali imaju u opremi, kapitalu koji ljudi trose preko interneta itd itd. Ali gledajuci to niko nema pare, jer su u 90% slucajeva samo imaginarni simbol moci nista drugo
Džava im sva zarada, sad će sve to potrošit uzalud što su zaradili. Dokaz da je za uspijeh potrebno pasivnosti kao npr ne plačati kazne ili ih barem ne zaslužit. Marka sačuvana = marka zarađena. Ovo je slično ljudskoj gluposti liječenja bolesti. Hoče neke lijekove, a i dalje se truju hranom, tako da čak i da operišu tumor 50 kg, sutra dobiju novi 100 kg. Fazon je prestati jesti! I ne postavljat pitanje "šta ću jesti" već se fokusirat na "ozdraviti". Onda nastaje zdravlje.
FejZbuk je zlo...Tu me draga blokirala i nikad je vise nisam vidio..
hebiga drug,takav je zivot