{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Facebook predstavio 60 novih aplikacija

S
Sarajevo-x.com
19.1.2012. u 10:27
0
13
Facebook predstavio 60 novih aplikacija
0
Facebook predstavio 60 novih aplikacija
Facebook dodaje seriju novih aplikacija kako bi korisnicima bilo omogućeno da dijele fotografije, doživljaje sa putovanja ili modne ukuse. Online društvena mreža je otkrila više od 60 aplikacija koje korisnici mogu dijeliti na svojim Timeline Facebook profilima.
Korisnici već mogu dijeliti muziku koju trenutno slušaju ili članke koje čitaju, međutim nove aplikacije znatno proširuju te mogućnosti, a čim se prijavite za njih, automatski ćete podijeliti svoje aktivnosti.

Iz Facebooka pokušavaju pronaći novi način da zadrže ljude što duže na njihovim profilima, što naravno znači i više reklama. Neke od aplikacija zovu se Ticketmaster, Rotten Tomatoes i Foodspotting, ali se očekuje još mnogo novih.

"Mislimo da će na ovoj platformi biti izrađeno hiljade aplikacija u nadolazećim sedmicama i mjesecima", rekao je Carl Sjogreen, direktor Facebook produkta, prenosi BBC.

Timeline može napraviti pregled onoga što ste godinama radili, od putovanja na koja ste išli, do knjiga koje ste pročitali. Također će postojati sigurnosna podešavanja koja će vam omogućiti da kontrolišete ko može pratiti vaše aktivnosti, a ko ne.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: