Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da i sad ste vi svi najpametniji... ljudi drze stranicu sa milionima korisnika , a vi ste se nasli tetkama pa naglabate okolo
Mislim ono,facebook se tek sad sjetio,i to pod pritiskom,da se zapita o sigurnosti,a sva steta koja je do sada ucinjena je zanemarena.Ma daj,ovo je cisto preseravanje i prica za malu djecu
evo da vam ja kazem sta su jos uveli, kad se pokusavas logati \"iz neke druge drzave\", onda da bi provjerili da li si to ti, daju ti jednu sliku tagovanu (tagovan jedan covjek) i od ponudjenih imena ti moras odabrati \"pravog\", a imas 7 slika.. Meni to doslo juce :)
Obavještenje da je profilu pristupano s drugog računara (uređaja) je dostupno već par dana, to sigurno nisu dogovorili na jučerašnjem sastanku.
je-bo-vas-vise-fejsbuk!! fejsbuk ovo, fejsbuk ono....ma_mrs_u_100_pi_cki_mat_erina!
Aha ubacili onaj đabni firewall od Google !
Na donošenje ove odluke su se mogli dogovoriti i preko msn-a...