Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek traže,to znači da se trude da rade svoj posao,ali nam i otkriva(a to već ionako znamo)da nas prate na svakom koraku i da svakog trena vlada ili neki dobar haker mogu saznat sve o nama i o našim najmilijima. I ja imam Facebook ali ne objavljujem i što treba i što ne treba.Moja mama za mog druga kaže "kad prne on to objavi"
Fino je rekao Snowden cuvajte se Facebooka i Google a sve je to jedna kuća kao i Skype,Viber,Gmail i sl. al su nas povezali i prave sebi bazu podataka
Facebook nije privatna kompanija nego je to paravan iza kojega se kriju obavjestajne sluzbe koje su i napravile i promovisale facebook. Zamisli koliko podataka se moze sakupiti ako predpostavis da obavjestajne sluzbe stoje iza citavog projekta.
Kompanija koja je jača od čitave Bosne 10.000 puta.
Face je sranje
znaci pedofilija je u porastu ili je borba protiv pedofilije pojačana pa se intenzivnije traga za počiniocima..........