Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta nam se sve u pozadini kuha. Nismo ni svjesni.
ne kuha nam niko mi sebi kihamo, mi smo sve svoje podatke javno obznanili i onda nam neko kriv, ne, neko nam je samo ponudio ami smo to svjesno prihvatili, čak nam je napisao i upozorenje, ali niko ne čita, neko samo zakači kvačicu DA DA SVE PRIHVATAM,... i onda ko je kriv,..
Tragično je, koliko komentatora nije ništa razumjelo iz teksta.
Pa ko vas tjera da objavljujete svaki detalj iz života samo da biste liječili komplekse, sujetu i taštinu? A poslije "Jao meno jadnome."
Zbog 10 YearChallenge na FB mi starimo.
Pametni telefoni su sve veci jer su ljudski umovi sve manji !!!
Sta ima Aristotel
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
.... pa vi selfijajte !
Babylon na kvadrat. A vi samo nastavite sa postavljanjem slike djece.
A sta ce da se desi?
@ey_boss Pa ništa posebno. Ako ti ne smeta da ti prikriveni pedofili "drkaju" na dijete i šeruju međusobno slike tvog djeteta, samo uživaj, mozak na pašu...
JA DONOSIM ODLUKE DA PLIVAM KROZ OBLAKE
Ahhahqja glupani 10yrs challenge.. Hahahha
Sve i da ce koristiti te slike za neke programe , ja tu ne vidim problem .Svakako su 99% slika fotošopirane .
Aj ba ne se*ite...cuj prikupljaju podatke za eksperimente o tome kako lice stari? Neko me zaebava. Zar stvarno neki de*ili mogu misliti da se zivot jednog od nainteligentnijih ljudi na planeti sveo na to...Covjek koji ima kompaniju koja vrijedi preko 500 milijardi dolara?
500 milijardi nije ništa ako nisi najbogatiji na svijetu.
@Cavadiini Pa šta misliš odakle mu 500 mlrd? Od tvojih klikova na reklamu i plaćenih oglasa? Jes', al' malo sutra. Od prodaje podataka, informacija i raznih rezultata socio-ekonomskih istraživanja.
Niti koristim niti imam namjeru da koristim te budalestine, to tipa oni budaletina sto su se polijevali po glavi, ice bucket challenge.