Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prospite mi profil u more...
Ko god mi deaktivira profil kad preselim, proganjat ću ga dok je živ :)
Ja nemam facebook,jer sam Musliman i dragi Allah kaze " O ti mali covjece sa profilom,sto mislis da svakog poznas i cujes,desit ce se velika tragedija ,koja ce biti samo opomena pred ono sto slijedi,kad meleci sveti pocnu hakovati svaki profil"
ne bi me čudilo da to i stvarno piše u kuranu, kad su takozvani muslimani otkrili sve prije modernih naučnika.
Vjeruj,postivam Arapski svijet,toliko su znanja donijeli svijetu,drustvu i sve,trudim se uciti o svemu onoliko koliko zelim i mogu,a ono sto me nervira i sto zelim da kazem je,toliko vjernika u nasoj drzavi,i kad je nesto ovako,stalno googlaju citate iz nekih knjiga,svetih,kakvi vec,jer i mi smo sveti narodi,ovdje,a vjeruj jedva 5 % zna iz glave odmah reci,citirati i slicno.Smijesno je isto kad neko za vrijeme Bajram Namaza ili nekog drugog vjerskog svetog okupljanja,ovdje buba i citira neki citat,pa da si toliko vjernik i postujes,ne bi komentarisao u tom vremenu na klixu ili slicno,kopirao sa Googla ,nego bi bio u Dzamiji i Crkvi....Tako nas svijet fukcionise,sve Moralisti,Sve pametnjakovici ,Vjernici itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahaha biće svađa između braće i sestara zbog " međe" na profilu i ko će dobiti dio gdje je prihvatanje prijatelja :)
Svakom članu familije po jedan profil, da se ne svađaju :)
Predlazen Klixu da isto uradi :)
Nema veze, moj profil je ionako lazan.
...sada će naši ljudovi, uz već tradicionalno "rodbinsko" sporenje oko imovine, osporiti i fb profil...uvijek se sjetim maksimilijana i njegovog "ko j evas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.stoga sve što imam ostavljam samome sebi"...
Moram napraviti profil na fb kako bi mogla odlučiti što će biti s njim kad umrem :P Koji apsurd Tito dragi
Pa jel moguce da ga vec nemas, ma nemoj me zazati kako je to moguce. Leptirice stvarno si zaista. Hahaha ;-) Pa zeno draga jesi li ziva, ne das se uopste vidjeti. Haha ovaj mjesec je nesto fino krenuo, svi se vracaju, gagica, ti, neka vas bas vas je lijepo vidjeti opet. :-********* Nadam se da je sve ok, i da napreduje. :-)
dragi moji :-* vratila se iz mrtvih :D Direktore,to je baš ta moja želja ;) Čak sam napravila oporuku šta da stave na moj nadgrobni spomenik kad umrem :))) i pisat će sljedeće : "Napokon odmaram. A što blejiš u mene,naravno da bi više voljela da sam na Maldivima na plaži nego što ovdje ležim"!!! :)))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ah kako utješno...