Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga...kad samo pomislim sta bi mogao stim.
lajk samo za lgbt, nije valjda dotle došlo*? Gdje je lajk za vjernike, ateiste, lajk za psihopate i sl?
dugo smo cekali dislike opcije, evo je napokon u obliku "ped3er si" haha
Zamolio bi Facebook kad vec koristi ove stranke za reakcije da napravi i za nas u BiH SDA, HDZ, SDS, DF, SDP, SNSD
Ubi pedera
Ubi pedera
Kod nas ce se ova reakcija koristiti uglavnom za zezanje nekog iz raje, covjek objavi sliku, zalazak sunca - reakcija gej :))
Pederi, feminizam, kapitalizam, globalizam i islamofobija. Unistavanje covjeka i svih moralnih vrijednosi. Sotona uspostavlja svoj sistem na Zemlji.
ISLAMOFOBIJA, HAHAHHAHAHAH
Ovi pederi smoriše više
Pa sta onda tebe, osvjedocenog i neupitnog hetera, motivira da otvaras "pederske" clanke? Curious much? ;)
@Antimarimahunas Ako si spao na to da zivis u Bosni... Ako si spao na to da na more ides u Makarsku... Ako si spao na to da ti je zena ruzna..... ... samo su primitivni nacini generalizacije. To na sto je ko "spao" je najmanje tvoj i moj problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)