Aplikacija za dijeljenje fotografija
69
Facebook kupio Instagram za milijardu dolara
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manite se gluposti,softver koji ne vrijedi pisljivog dolara kupljen za 1 milijardu,gdje mi zivimo,koliko je sve precjenjeno,Boze pomozi da ih ne shvatim i da ostanem normalan
Dobar je meni onaj Fejsbuk ....
Odlican potez Marka-a Instagram je mnogo bolja solucija za djeljenje fotografija, mogu poboljsati Facebook, jos kad bi pokupovali jos par kompanija, mislim da bi se mogao lagano napraviti Facebook aplikacija da se dobije jos bolje iskustvo na FB, ipak je to najveca socijalna mreza na zemlji.
Prodajem domen Sarajevo-X.com po povoljnoj cijeni. Uz domen dolazi i aplikacija Klixamja bez dodatnih troskova ;-)
Pa ja na fejsu dijelim fotke vec, joj zerkerbrga nezna da je to moglo vec na fejsbuku, nub :P
ja nemam s kim da dijelim fotografije
masonstvo i jedinstvo! pridružite nam se