Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda govora je prica za naivne budale, nikakvih sloboda danas nemas, najizrazenije je to postalo sad tokom pandemije kada te doslovno tjeraju da se vakcinises, i sve sto je neko objavio kako je vakcina nekog ubila fb je blokirao, jel to sloboda govora?
A šta će onda sa Amerikancima koji su pola sveta pobili? Svaki rat je za osudu, ali izgleda da suze ukrajinske majke više bole od suza majki iz Sirije, Afghanistana, Iraka itd.
Ne podrzavam nasilje, ali jako mi je drago vidjeti da ce se najmocnija pravoslavna drzava raspasti. Ovo je pocetak kraja rusije i pravoslavlja. Zivjela demokratija i Zapad!
Želim i javno pozivam televizije pa ovim putem i klix da objasne ljudima zašto je rat u Ukrajini.. Nek samo kažu zbog čega i ko šta hoće a ko šta neće.. evo voljan sam čuti komentare ispod.. neka mi neko objasni?
Izgleda da ni Rusi to ne znaju.
mene Licno necudi uopste vazda su ovako radili mjenjali pravila kako njima odgovara
Idioti, bolesnici.Tako je i nacistička Njemačka krenula .Nevjerovatno , heeej , ovo je 21 stoljeće.
He is a bad guy
Pa smrt Putina bi zaustavila razaranje Ukrajine, njegova smrt bi spriječila smrt mnogih, među njima sigurno i nedužnih
Najvjerovatnije bi neko drugi sjeo na njegovu stolicu i nastavio sa ratom. Jer nasljednik je uvijek neko blizak sjedecem
Gdje je legendarni FTV TV voditelj Mladen Marić da nam otvori oči i osvježi razmišljanja na edekvatan način Bog ti dao Mladene sve najbolje na onom svijetu neka ti je lahka zemljica Bosanska.
Uopšte me ne čudi, poznato je da su mediji glavni pokretači zla na planeti.
Ovako su isto tretirali kritike na račun vođenja pandemije i svakog ko malo drugacije misli zvali antivakserom.
Šta se sve piše po Facebooku i Instagramu za ostale to je nevjerovatno. Naročito po tim srpskim stranicama i grupama
@gooUser1646596428 Ne, ne... po vašim! A naročito šta sve pišete kada dođete kod bosanskih i hrvatskih - vi ste fašisti u punom obliku
Pa idioti valjda pozivati na nasilje nad Putinom i ruskom vojskom, a ne na Ruse.
nad Rusima*
То је та ДеМоКрАтИјА коју нам намећу на западу...Чим не иде све како су замислили, из њих избија фашизам...
Rusi su agresori rusi su genocidasi Srbi su njihova braca