Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma FB je sranje iako sam na tu stranicu. Al jest sranje od stranice, i vidim ljudi no stop su tu. i Youtube je stranica koji siri mrznju itd...
Posvetimo se vjeri, svako svojoj i na način kako je shvata pojedinac a ne društvo jer vjera je privatna stvar... Ovo nema veze sa rasizmom ali da ima riječ rasizam nebi postojala.
@JALE svaka cast!!!
\"jedne firme koja je pružala usluge društvenoj mreži Facebook\"
ma svi ste vi fejsbukasi budale.
Tipicno americki, gola sisa na ekranu je nemoralna i mora se blokirati ali hrpa leseva je vijest i to se treba detaljno objaviti. Snimak pijanca je los a snimak djecjeg nasilja je ok... itd. Od samo pocetka tvrdim da je koncept FB-a bolestan. Zato su se mnogi i navadili na njega, citav zivot su to cekali.