Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako jadno. Stavljaju cijenu na nečiju privatnost. A najjadnije u svemu ovome što će biti debila koji će ovo podržavati.
Pa to sve već rade svi. Ne samo Facebook već i sve ostale kompanije. Razumijem se u algoritam reklama i marketinga ne brini. Ne radi se ovdje uopšte o tome već o tome što prikrivaju "špijuniranje" na osnovu plaćanja jer su ih stisli sa svih strana.
@K0mbinator1ka A nisi znao da, kad primjetis da aplikacija trazi sasvim nelogican pristup nekoj funkciji, mozes jednostavno da odbijes?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa prate nas vec godinama na svim mogucim platformama. ja imam osjecaj da nas cak i snimaju jer ako slucajno nesto spomenes u razgovoru, neku robu, proizvod itd, automatski ti reklama iskoci na FB, na IG na youtube...kako ????
@silverdoom ja sam gledao video gdje lik namjerno izgovara odredene vrste proizvode i gle cuda odma mu reklame za to pocele iskakati...
Naravno ovo nece nikada biti dostpuno u BIH
Evo para. Ko kaze da nema para na guzove.
Placat ce oni nama korisnicima- a ne mi FB-u
Kupis iPhone i Apple garantuje privatnost ;)
čekaj, to se sad i plaća?
Ja sam konto jednog dana da počnem plačati ljudima koji ne jedu. Samo da dokažem da sam upravu. Da se sve bolesti mogu izlječiti takozvanim postom i pravilnom hranom nakon toga. Neki kažu dovoljno 1 mjesec ili 1 sedmicu ne jesti, a neki kažu 3 mjeseca, i nestanu sve bolesti. Neki kažu može se bez vode sedmicama a ne samo nekoliko dana. Šta ko vjeruje.
Ništa novo :D
Isto ko što i sad prate samo sad zbog zakona o privatnosti moraju plaćati xD