Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba da izgubi jer je izvor raznih sranja, klevetanja, lažnih lajkanja, mahnitanja i beznačajnog trošenja vremena. Ima toga još, ali nepotrebno je pored one riječi SRANJE ;)
Vjerujem, ali i sada ima mnogo sličnih portala pa nijedan nema ovakve razmjere kao fb.
Nažalost, hoće. Sve ode u pm sa internetom i sličnim stvarima. Oživljava virtualnost, a realnost umire, a sa njom i neke osnovne vrijednosti..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti 80% korisnika ce preci na klix ;)
Oh neeee, pa kako ću znat' onda kak'e je boje i količine bilo komšino govno posle svakog sranja???? Ubiću se bogom :-)))
STATUS: Evo kenjam, ide mekano, kad završim slika'ću kak'o je!!!
Ništa ljudi, vračajte se na dernek.ba
hvala bogu
pa kako neće padati popularnost kad su ga skroz preuzeli sindromi "droljitis" i narcosidnost,normalnim ljudima se gadi gledati sve to i brišu profile,sise, guzice, ovaj je ovu pokarao, ovu napumpao, ova se udala, rodila, bla, bla skroz je izgubio svoju svrhu i postao okupljaliste droljica i narcosida opsjednutih samim sobom..
Laganini propada. Neka, ionak nema ništa pametno na njemu. . Kako došlo tako će i otići
Samo sto ce onih 20% biti Bosanci :))))(
A stete!
Mene su vec izgubili.
...sve če to, akobogda, na klixu da se pojavi :)))
"Istraživači" neki jel da? Isto kao što spomenete "naučnici" otkrili ovo, ono, a ono debili neki sve XD Facebook će možda izgubiti 80% postojećih korisnika, ali će zato imati 400% trenutnog broja korisnika za 10ak godina. Razlog jednostavan - ne može se pojaviti nova kompanija na isti kalup jer će ih Facebook pojesti ili kupiti + jedan dobar dio ljudi još nema pristup internetu, a čuli su za FB, dakle prvom prilikom kada dobiju net prave FB account. Glupost. Doduše na klixu smo. :)
Jao glupog istrazivanja ovako umobolno istrativanje mogu samo ameri sprovesti pa logicno da ga nece niko na googlu trazit bolidi glupi kad ga ima u browseru ukucaj f na chromu i u 99% slucajeva je fb. Gluposto zedtoka !