Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ova Evropa ravaku. Pa niko vama nije kriv što nemate ništa slično što bi moglo konkurisati tim američkim tehnološkim gigantima, j*bao vas vas ebay.
Pa jel vi citate o cemu se ovo radi, s ovim novim zakonima ce postrit mjere protiv bilo kakvog " stetnog govora" sto znaci da ce s tim potpuno zabraniti bilo kakvu kritiku protiv vakcine ili covid virusa. Sve ovo u cilju da se kontrolise protok informacija i stim dajuci vladi vecu kontrolu.
Bravo, i treba regulisat i stavit pod kontrolu ovo monopolsko smece...
evropa je posljednji bastion gdje velike tehnoloske firme nemaju sve u svjom rukama. imaju zakoni koji se koraju postivati. jos samo da tijese porez apple u irskoj
Marks je bio u pravu-kreće antikapitalistička era u kojoj ce narod oreuzet vlast nad fabrikama i kompanijama-koje i jesu njihove.A ne radit za 400 eura u njima a jedan vlasnik da raspolaze sa milijardama...kao sto je bil gates.