Zakon ovih dana stupio na snagu
47
Etiopija: Za upotrebu Skypea 15 godina zatvora
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se zove kapitalističko ugnjetavanje... npr, povrijediš čovjeka 5 god kazne, povrijediš kapital 15 godina kazne....
Pa vi opet recite da bh telecom ne valja...
Afrika, obecana zemlja
cuj doprinosi jačanju nacionalne sigurnosti ccccc ti bi reko to je neka jaka vojna sila
Hebo vas BH telekom retardirane Ovo je cisto ono bosansko razmisljanje SUTI DOBRO JE MOZE BITI GORE Pa ko je vama kriv sto ste naucili da vas handri ko stigne zbog vas nam i jeste ovako bajno u \'\'drzavi\'\' U B I J T E S E se olaksate i sebi i nama muke...
etiopljani su krscani, nisu muslimani, a ovo je diktatura, briga njih sto narod umire od gladi, njima je vazno na robiju poslati svakoga ko nesto misli protiv vlasti.
Kao prvo nema vecih majmuna od vas, koji po vazdan bulaznite po portalu, niste makli nigdje iz te vukojebine u kojoj zivite a mislite da znate sve . Nemojte nam dolaziti u Afriku, takvi nam ne trebaju. U Etiopiji postoji jednostranacki sistem koji vremenom je oslabio i plase se da bi opozicija mogla ojacati i opceti organizovati proteste putem interneta koje smo vidjeli u arapskim zemljama. Opozicija ima najvecu podrsku iz diaspore. s druge strane etiopiski telekom je jedini internet provajder u zemlji i stim Etiopia ima nazalost najlosiju internet konekciju u Africi s tim vec je koristenje Skypa ograniceno. Zakon je donjet, ali nema tog boga koji moze kontrolisati upotrebu. Jah bless
ono i kodnjiha ženske pokrivaju?
Idiote nahrani one što krepaju po pustinji od gladi ! Jeßo budala na ovom dunjaluku, sevap ubiti. Narod mu krepaje od gladi, on se brine o Skypu.
I sad nazoves ove sto su donijeli zakon \"majmunima\" sto je kod nas ko dobar dan i eto te odmah si rasist
A kažu Arapi zabranjuju tehnologiju!
Ima i gore od Bosne..
zar oni uopste imaju net
Kakve veze ima bh telecom sa ovim ?
da hoce i nama da se vratimo na ulice gdje nam graficka i iphone i nokia nisu bitni.
Jel neko koristi ili korisCi internet..?
korisCenje??? Odakle je ovaj sto je ovo pisao da mi je znati. Kakav je ovo pravopis? Prije sve sto je bilo nepravilno danass je gramaticki pravilno...Zasto? Zato sto nam seljacine uredjuju sistem i drzavu.