Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim Facebuk ali ovaj drug je prepun g....
Ugasite Teslu ... Kofol pomaže prirodi .. K*rac pure .. samo puni tvoj Džep .. Smeta mu što ovaj sa Fejsom ima milijarde pa bi ih on uzeo sebi ...
Eto, sad će Eon imati jednog kupca manje. Zaboli ga. A za zaštitu privatnih podataka su krivi sami korisnici. Ne kačite ni po haustoru ili ispred avlije ili na reklamna mjesta fotografije i informacije o tome šta radite, kuda idete i kakvi ste, kakva su vam djeca, šta ste kupili, pa zašto onda sve to dijelite s hiljadama drugih ljudih? Poslije se žalite, neko uzeo sliku, neko vas "proganja", neko došao do maila, telefona i sl.
Sta ti je zavist
Ko ga je*e ja cu koristiti sta meni odgovara.
a inace se elon zajebava znc ovo nije nista vise od sale
Koliko samo vremena izgubimo na Instagramu i Facebooku gledajući objave koje nas ni ne zanimaju... Budimo realni ove društvene mreže nas samo još više zatupljuju.
@MaverickTZ Globalno zatupljenje!