Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi "neuronske čipke" koje preuzimaju ljudske misli uglavnom dolazile na godišnji odmor... Pita Suljo Muju: "Što si se to ušutio, je li to sjediš i razmišljaš?" Mujo: "Ne, samo sjedim".
hahahahahhahaha odlican
A sto ne bi bio Dragan i Mile u tom vicu, ja licno poznajem mnogo vise likova pod tim imenom koji su zaprepascujuce glupi. Ne sjecam se kad sam zadnji put upoznao nekog pod imenom "Mujo".
Kako je jak ovaj lik, njegov mozak ne smiruje, non stop nastavlja sa inovacijama i razvojem. Impresivan.
Potpuno se slazem! On je jedan od partnera koji su poceli PayPal... ostalo je povijest. tj. prodajom PayPal-a su poprilicno zaradili pa su bili u mogucnosti da idu dalje i vise... Vizionar.
ideja ima svako al ne i para da ih realizuje, po meni on nista inovativno nije smislio vec samo pametno ulaze
Sta ima čipka i implementiranje elektrode u ljudski mozak... Ja'jane đe ste vi prije implementirali...
Iskreno malo me strah ovog lika. Ima neogranicen pristup americkom budzetu, koliko god para zatrazi ovi mu iskeshiraju pod firmom naucnog istrazivanja. Ko zna sta ce na kraju da se izrodi, buda1et1na mozda ima dobre namjere ali za ove koji ga guraju naprijed nisam siguran.
@BikKojiSijedi Rece lik koji nosi domorodacko ime naroda kojeg su Anglo-saksonci pobili i skoro pa istrijebili zbog imperijalistickih motiva. Objasni zasto sam ja opasniji po ljudski rod od imperijalista? :-) Zato sto sam oprezan?
@BikKojiSijedi Pogresno sam procitao ime, nisam vidio da je sijedi bik u pitanju. Sto se tice Muska, ja nisam rekao da covjeku treba zabraniti rad niti bilo sta u tom kontekstu, vec da me strah napretka kojeg finansiraju megakorporacije ciji je cilj moc i profit a ne naucni i drustveni napredak. Volio bih da su im motivi drugaciji.
Iskreno malo me strah ovog lika. Ima neogranicen pristup americkom budzetu, koliko god para zatrazi ovi mu iskeshiraju pod firmom naucnog istrazivanja. Ko zna sta ce na kraju da se izrodi, budaletina mozda ima dobre namjere ali za ove koji ga guraju naprijed nisam siguran.
Ja mislim da je to vec davno uradzeno kod nasih politicara.Svi vidimo da oni preko 20 godina ne upravljaju sami sa sobom
imam i ja namjeru svaku vece da spojim neku stvar sa mojom zenom ali neide neda, tako i on nece moci
ovom musku treba pod hitno zabraniti sve..sta treba ko i auto mu da se sudaramo glavama po carsiji
Napraviti digitalne zombije od ljudi i onda neko hakuje naravno tkz. neurlink i povede svu masu na odrediste gdje zeli tj upravlja mislima.... i ide shou program :)
a hebo ga vise i musk i tesla, svaki dan po 2-3 clanka, ima li ista drugo da se objavi iz svijeta tehnologije i nauke?
populacija u BiH a tek glasačko tijelo BiH definitivno nema na šta priključiti ovaj čip
ja kad budem imao 60 godina bit cu izgleda kao danasnje dede i nene hahaha.Das im touch mobitel ne znaju gdje je i sta je to.A zamisli tek za 20-30 godina sta ce se sve desiti, koliko tehnologija napreduje nismo ni svjesni.
zanimljivo bi bilo prenijeti svijest u kompjuter na neku mrežu koja se nikad ne gasi. tehnički bi bio besmrtan.
transhumanistička agenda...... sumnjam i da je ovaj "Elon Musk" ljudsko biće...
si gledala film Transcendence sa Johnny Depp-om ? Dobar je Musk :P
@rea jeste... skoro pa 100% uvjerljiv ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
e ne sHerite matere vam dosta sto nas truju hranom prskanom i ostalim cudima jos na na komp prikacite, programirajte i Hebite nas