Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravo je suprotno - društvene mreže se koriste za ispiranje mozgova i manipulaciju ljudima.
@Caesareus ovo se zove P R O P A G A N D A . Socijalne mreze su dobre i to je demokratija. Kad mozes komentarisati post ili dati lajk 😂😂😂
@Caesareus da...tako sto jedni drugima ispiramo mozgove
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U stvari zapadne zemlje prednjače u cenzuri. U SAD su ugasili predsjednikove račune, u UK i Njemačkoj se gase You Tube stranice i facebook račune svima koji drugačije misle uključivo vrhunske naučnike i nobelovce koje nesvršeni žutnalisti podučavaju virusologiji. Mene je klix banovao 2 X kad sam prije godinu napisao da je smrtnost od korone na nivou gripe, što je sad dokazano naučnim radovima objavljenom od WHO.
@kolorit Blokiraju te račune da prestane stopa glupih, vidi te samo šta lupetaš!
@kolorit cuj zapadne zemlje prednjače u cenzuri. I onda se čudiš što te klix banuje 😉
A drustvene mreze predstavljaju kao slobodu govora? Hajd objavite post na facebooku ili instagramu protiv kovid vakcina - odmah slijedi upozorenje pred ban
Kakve su ovo lazne vijesti vise je trenutno cenzure na zapadu nego igdje i gdje sve sto nije po volji vladajuce ili tkz. strucnjaka bilo cega od medicine do svemirskih programa ukidaju oni ne cenzurisu nego samo te ukinu tvoj ugasi tvoj profil ili tvoju stranicu . Kad su dobili dozvolu da ukinu stranicve socijalnih mreza Predsjedniku USA ONDA CETE SHVATITI DA IMAJU NEOGRANICENU MOC ...STO PRIJE OTKACIS SVE SOCIJALNE MREZE BICES SLOBODNIJI..
@ehoo Vi izgleda niste jos shvatili da su sve te drustvene mreze PRIVATNE FIRME... Oni odlucuju ko moze koristiti njihov proizvod i koga ce izbaciti, ne moraju nikoga pitati... Njima ne treba nikakva dozvola..... I mogu te banovati, cenzurirati kako hoce, oni nisu dio demokratije, isko kao sto Bingo kod nas nije...
odbice im se o vugla stoka diktatorska...i ovi bi nasi ali su nesposobni
Parler ukinut sa app storea google playa i td nije cenzura naravno? To je jel borba protiv kojecega, ali ne i ugrozavanje slobode govora. Sloboda govora my ass, ubleha koju je neko izmislio samo da je spočitava drugima
@covjekcudan Privatne firme se ne bave slobodom govora, jos to nisi skonto...
Pa zapadne zemlje to najvise rade samo perfidnije, filtrirajuxi sadrzaje i brisuci "lazne vijesti"
Treba nam pogaziti ili bar ograniciti. Puno se laprda, sire dezinformacije, mrznja, svak polemise, sve strucnjaci
Mržnje najviše
Sve to pogasiti ....dobra stara vremena .....:)
@Redem Kad si mislio da je YU najbolja drzava na svijetu.... LoL
Klix.ba je medijsko zlo u BiH!
sve američke mreže treba izbaciti i zabraniti
TitToc bespatna reklama,,,starog zanata,, instagram jato komlexasa,,facebook okup mahale... Sve svemu jako stetno sredstvo manipulacije masama u drustvu,a da naglasim moze bit jako korisno sto jest bio cilj...bar kod nas nije.
Što se mene tiče, mogu vala sve zabraniti jer me ne zanima. Imam Viber za kontakte i pozive, kad mi neko STVARNO treba nazovem ga na mobitel i dogovorimo se o svemu.
Nisam ni za to..a vala.ni za fejzbucenje i kada khakos,,,influncerenje kad kupis kilo pecenja,i tiktok'enje kada zasvrbi p...a..
Doci ce opet doba Tita, necete ni izgovarat svoja misljenja glasno
Ono što rek'o naš narod:"ni pomisliti nesmiješ".
I vlasnici pojedinih medija...
I trebaju se zabraniti jer samo oduzimaju vrijeme a nista pametno