{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


EESTEC organizira Android takmičenje

20.11.2012. u 15:27
35
0
EESTEC organizira Android takmičenje
35
EESTEC organizira Android takmičenje
Udruženje studenata elektrotehnike iz cijele Evrope (EESTEC) organizira Android takmičenje na kojem će biti odabrane najbolje aplikacije za Android platformu.
Takmičenje je odlična prilika za mlade programere da izazovu sami sebe te da svoju kreativnost i vještine podignu na veći nivo, saopćeno je iz EESTEC-a. U takmičenju mogu učestvovati svi programeri mlađi od 30 godina.

Nagrade će obezbijediti Google koji je podržao takmičenje, a najbolji će imati priliku osvojiti najnovije smartphone uređaje koji će izaći u aprilu sljedeće godine, zatim Android aktivacije za prva tri tima te Google diplome za pobjednike.

Propozicije takmičenja nalažu da takmičari okupe tim s najviše tri člana. Krajnji rok za upis i slanje ideja za aplikacije je 15.12.2012., a završene aplikacije treba predati do 28.2.2013. godine.

EESTEC je udruženje studenata elektrotehnike Evrope. Osnovano je 1986. godine u Eindhovenu u Holandiji. Od tada je pokrenuto 46 lokalnih komiteta na fakultetima u gradovima širom Evrope i taj broj se neprestano povećava.

Osnovni cilj EESTEC-a je promocija i razvoj međunarodnih kontakata između studenata i profesionalaca u oblasti elektrotehnike kroz: stručne radionice, razmjene, stručne prakse i ostale aktivnosti. EESTEC omogućava poslovne mogućnosti i internacionalnu karijeru svim članovima lokalnih komiteta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: