Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva gomila gluposti i smješnih informacija. Prikazali maketu rakete i ništa o tome nisu rekli. Onda prešli na neko zajebantsko biciklo i to je to. A naslov bombastičan do kurca. Fino da se djeca interesuju za nauku, za sve ostalo treba ozbiljna institucija ili jedinstvena genijalnost.
da im je 40 i da se ovim diče, onda bi se složio s tobom... Al ovo su djeca od 15-16 godina koja se nečim korisnim bave i koja će vjerovatno dobit stipendiju na neki vrhunski univerzitet gdje će moći onda postati profesionalci... jer dok se prosječna djeca njihovih godina za*ebavaju, igraju igrica i pucaju "selfije", ovi istražuju i uče. Al hebat ga, mora bošnjo sve potcijenit!
Da su ovo uradili ljudi od 40 bilo bi komično. Ima ovakve djece i kod nas, pa ih niko ne diže do NASAe. Bolje rečeno ima djece kod nas koja su napravila stvari koje se defakto koriste u svijetu masovno. A ne ovakve gluposti. Ali hajde neka ja potcjenjujem, a ti si realan.
raketom na moskvu...dobra idea
davno nekada zapisana,. valjda je neko od potomaka ostvari
@klixovci pustite... Zasto nebi jednu i na Washington D.C.?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sreća pa nemaju pristupa uranijumu, zamislite šta bi tek onda napravili :)))
Ovakvi su zamalo cijeli svijet zauzeli. :D
uskoro opet krecu u osvajanje
što ti je reči talentovana djeca :)))