Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO HALF-LIFE 3 !!!!!!!!!!
Naratorov način govora i opisivanje određenih igara mi je dalo rak.
naravno da mogu itekako,turske i indiske serije nas cine glupim, kao i pametni telefoni u eri glupih ljudi..
Čine li nas kompjuterske igrice pametnijima? Nisam bas siguran ali ono u sto sam siguran da Bosance sigurno ne cini pametnijima.
Video igrice imaju određenih prednosti:potiču na razmišljanje,poboljšavaju koordinaciju oka i ruke, ali imaju i loše strane. Djeca postaju asocijalna, gube osjećaj za realnost i skloniji su debljanju. Roditelji su ti koji bi djeci trebali uvesti dnevne doze video igrica,kako bi se ublažile loše strane.
Najbolji za razvijanje koncentracije, multitaskinga i pamcenja, ali nazalost najovisniji: World of Warcraft. Ne mozes reci da nije kad radis 5 stvari odjednom, onda je tu tajming, spretnost ruke... A za debljanje... Ne. Igram vec 2 godine, a stojim na istoj kilazi :)
Vaptor, na kojem serveru igras ? haha
Igrice mogu samo poboljsat snalazenje i jezike ucis Age Of Empires pomaze da mislis WOW hemija Skyrim fizika ......
kad ti konj po planini u skyrimu nema tu fizike
A drugi dijelovi igirce?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
volim igrice i igrat ću ih dok sam živ
Znam da je moj brat naucio engleski kao mali uz strategije...stalno pitao sta ovo znaci sta ono..a ja fino kazem dosadan si -uzmi rijecnik i vidi..i tako nauci :)