Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja sreca!???....ma i treba srokati pare na tako umne projekte, a to sto ce u naredna 24 sata hiljade djece poumirati jer nemaju šaku riže ili osnovnih lijekova, ma jbt, neka se neko drugi pegla sa time.
Pomozite kamilojebi Palestincima. Pogurajte ih sa jednim postorjenjem za dobijanje pitke vode iz morske, ne dozvolite braci da ih Izrael jebe za vodu i sve ostalo. Bitnije je vama zapad "gurati"... Jebat ce vas izrael i amerika kad tad..
kako ce kad su oni sluge zidovske prodali se za par kurava
Gospoda, svaka čast.
jbt to on i jblo te ovo, ovo je toliko beskorisno i beznacajno za muslimane i islamski svijet a skupo je placeno parama od nafte koji ovaj i njemu slicni prisvojise sebi.
Sad će naši mektebaši, FIN ovci, mejtefaši, SDA ši da dijele statuse na Dubai font. Neka fino 👯
@LijepiMeho kad ce update za android?
misliš, muslimani? Pa naravno. Nece balije valjda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma sigurno su platili milione za ovaj marketing.....bolje da su pomogli muslimanima Nepala, Indonezije, po Africi....
Kome si ti danas pomogo? Juce? Ko kaze da ne pomazu? Ili misis da je nedovoljno? Da bi se trebali na tebe ugladati?
sto kriscani ne pomazu crncima kriscanima u africi. haj ne kenjaj.. para nema religiju. biznis je religija mnogim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove pappke na psihijatrijsko promatranje. Vjerujem i da ne znaju šta su to fontovi. Usotalom koga globalno zanimaju fontovi arapskog pisma ?
@KafiristanRS Znam, pogledaj slike centra Dubaija iz 1948 a pogledaj Sarajeva iz 1948 i 1984 !