Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šeik Mohammed i Dubai trebaju biti za primjer svim muslimanima širom svijeta. Podsjećaju me na rane muslimane i period socijalnog i naučnog napretka (prije dakako svih podjela u sekte za koje držim da su glavni krivci bili tadašnji vlastodršci i hadiski prenosioci koji veze sa Islamom nisu imali niti znali)
Kao u ostalom i danas ....procitaju hadise i prevod kur"ana casnog i odmah se ufate vaza ..... a filozofije, izucavanja i naucavanja nigdje da ne govorimo o ucenju citanju ostalih nauka da bi se spoznao Islam kako treba.....malo je Gazalija, Rusda i takvih mislilaca iza kojih ostaju djela od kojh svi imamo koristi.......sad je glavni TikTok VAZ i PAMETOVANJE bez temelja i podloge
Kod nas bi Gološ reko KUFR
fuj
Ne znam šta se Bošnjo čudi. Kao ovo sada nešto kjafirsko. Izađi Bošnjo iz sela malo. Ljudi skoro pa počeli letit sa autima u drugim državama.
tobejarabi
A ja misli da zene nece vise morati biti pokrivene i da ce se moci politicki angazovati. Ovako zivio serijat.
A što ba unas ne zaposlimo te printeriće hjaha a ne da mi moramo zaposljavat preko pickjobs stranice ljdui pa i lose naprave...
mogli su i 3d hodžu a za mujezina robota, plus digitalne tespihe...
I to Napravili je da ne izgleda kao dzamija kako nebi smetala i uznemiravala one koji im dolaze iz zapadnog svijeta. Na ovu dzamiju ako se stavi krst vise ce da izgleda kao crkva.
Ovo je sasvim normalna džamija. Bitno je da se u njoj klanja, da ima puno ljudi. A to što je malo uvrnuta i što ima drugu ciglu koga briga. De ti posjeti malo svoju džamiju.
neka i oni imaju dzamiju.