Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ideja u pm, ovi ce zaraditi vise od facebooka jer i najmanja uš ce htjeti dokazati da ima tih 3000$ i da je bogat...
mreza dusu dala za sponzoruse.samo ce morati prekovremeno radit,da skupe za clanarine........................
administrator,nije lijepo ban spucat,nizasta........fino vam ukazem na greske a vi se ko djeca naljutite................
Već su počeli da nas klasiraju.
clanovi ( danas ) hana hadziavdagic, severina internazionale, kim kardasian, dino mehmeda mujkic, enis beslagic, deen torbica, tarik filipovic i sl likovi .
Hahaha. Porez na budale, uzmite im jakako. Ja bih stavio VIP clanarinu 90.000.
mene nerviraju oni koji žele biti tamo gdje ne pripadaju, npr. kad se otvorila mreža za katolike, mnogi su se bunili zašto baš moraju biti katolici i još se plaća članarina, zašto ne bi ljudi mogli biti izdvojeni od drugih ako to žele, to što je mnogima ego u banani zbog toga je druga stvaR!
sad kad paćenici krenu dizati kredite samo da bi se uvalili tamo, haha. Inače nemam ništa protiv, zašto ne, postoji tako i stranica isključivo za katolike i plaća se također članarina, tako i za bogate... što se mene tiče i fac. bi se trebao naplaćivati, barem 50$ mjesečno.
za bogate, a glupe
kralju
ne nego za one sto su ustedili 1000 EUR i kontaju "joj sto bih ja volio bit bogat"
pa jbt nisu vam kite i koke zlatne ccc
dzaba njima zlatne solje bez bosnjinog zambaka hahaha :)
...tako i treba...a sirotinja nek i dalje arlauče i pljuje po socijalizmu :)
Bogati nedaju siromasnima da se skoluju pa su ovi zato zaostali. Njima trebaju siromasni inace kako motivisati nekoga da kopa kanal ako nije prisiljen na to.
...ate...to je kapitalizam, to je većina tražila rušeći socijalizam...i poslije 20+ godina i dalje imaju pljuvačke da pljuju po istom iako je jasno gdje smo "dospjeli".