Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOJA NE PROVODE!!! SVE SAM ŠIFRE STAVIO I SAMO IH JA ZNAM I JA ODOBRAVAM KAD MOGU NA INTERNET!!! KOD MENE JE KANDŽIJA I JA KOMANDUJEM!!!!!
Ne znam čemu dislajkovi na tvoj komentar
Brate Hipokrate, zakletve ti, ne daj da se dječiji/školski psiholog umiješa, nagulićeš i ti i kandžija, a i mi što lajkujemo 😂😂
Vijest za 10 godina: Primjećena epidemijska pojava nedostatka koncentracije, poremećaja percepcije, parkinsonove bolesti i debilizma u BiH. Naučnici još nemaju adekvatan odgovor na primjećenu pojavu, ali vjeruju da će novorazvijena vakcina firme BioNTech spriječiti širenje epidemije.
već sada se kod djece (ali i kod odraslih) javlja nedostatak koncentracije i poremećaji percepcije.....
Kako koja djeca! Postoje i roditelji koji se bave svojom djecom i koji ne puste crtane da bi oni bili mirni
Za toliko se i ima!
Moja djeca su ljeto provela vani, na kupanju, igranju odbojke, fudbala, vožnji biciklom, trotinetom, rolama, druženju sa prijateljima. U trenucima kad su bili kući igrali su se društvenih igara, ili bi se zabavljali crtanjem, interaktivnom kartom svijeta, učenjem engleskog. Sretno svima sa ovom djecom odraslom na netu!
Za to su jedino roditelji krivi.
Imam dosta prijatelja nikad u zivotu nisu izasli van grada a kamoli vidjeli more. Mogu mislit kako ce tek biti za nove generacije.
Tuga...
Kakvi su roditelji, takva su i njihova djeca. Sistematski zdravstveni pregledi će najbolje pokazati efekte gledanja u youtube, tiktok, i ostale sadržaje.
Bože sačuvaj🙏🙏🙏
Djeca imaju stotine virtualnih prijatelja, a u stvarnosti se sa roditeljima igraju u parku i uce da budu krajnje egocentricni i asocijalni. Empatija prsti na internetu, a u stvarnosti rijetki su slucajevi da se cokoladica ili neka igracka podijeli...
Djeca danas nemaju paznju nizasta sto traje duze od 10 sekundi
A odrasli imaju??
Ne treba djecu dirati i pljuvati čuj neće da pozdrave komšiju. Razlika je što sam ja kao stariji prije morao poštovati komšiju bez obzira kakav je kao čovjek a djeca današnja ne moraju i to mi je ok. Eto prije nije bilo youtube pa koji su se ratovi vodili i nevini ljudi stradali. Mislim da nove generacije će biti od toga operisane Ne treba gledati sve crno nije ni prije bilo sve dobro
Ne treba pljuvati djecu jer su ona ogledalo roditelja, kako ih roditelj odgoni takva ce i biti. A to sto pricas o postovanju je jednostavno sto mora biti ako zelis zdravo drustvo, a ocito da ne zelimo to. Postuj me i postovacu te...jednostavna istina koja danas ni ne postoji...