Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BBT :D
Danas kad izbrises profil na facebooku, pitaju te sta je sa tobom, jel sve ok, jesi li bolestan ?! Ili druga stvar sto se meni desavala, sretnes nekog starog druga/drugaricu ide dodaj me na fbu pa cemo se cuti za kafu.Nemam fb, e jbg evo ti onda broj telefona.Koliko su se ova sranja podvukla pod kozu :/
@blackspot to si u pravu. Ja kad sam ugasio to .r.anje podjose sms stizat u smislu jel sve ok sto si ugasio. Strasno
Pa kad je tako što vi u Klxu ne znate da je MEl Gibson pokupio deset minutne ovacije za svoj briljantan film na venecijalnskom festivalu ?? Ratna tema je dobro znana Sarajevu, ZOVITE MELA na SARAJEVO FF a ne neke izlapjele PeMzionere ! Hacksaw Ridge, played out-of-competition at Venice, tells the true story of Desmond Doss (Spider-Man's Andrew Garfield), an army medic who refused to bear arms but later received the Medal of Honor for saving dozens of his comrades.