Sunday Telegraph
0
Deset dana za spas svijeta
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako srbe ne usisaju rad im je uzaludan onda .Joj umobolnih komentara , cuj ove krave Nely.Vi ko` da kontate zivjeti 1000 000 godina vela havle vise miseva na manje mjesta nisam vidio jos.
Ja se bojim toga i ne mogu da spavam,ne mogu ni na sta da mislim!!! :(
hey, znam kako cemo spasiti zemljuu... ajmo se mi skupiti negdje ispred CERN-a, razapeti satore, zapaliti malo vatrice, sjesti u krug i svako da smota po jednu dzoju.zatim cemo zapjevati \'Get together\' od \'The Youngblood-sa\' i bice nam dobro.kad oni vide da je nama dobro pridruzice nam se i tako ce se okaniti tih eksperimenata :) peace
i, ima li šta novo??? hoće li barem neko ozbiljno ragovati na ovo, jer nešto kontam, ako su šanse toliko velike da svi odemo u lijepu materinu, što se ne oglašava taj sud??? ;)
Sarajevo-X po svom i svoga kuma (PIRAMIDNOG LUDJAKA POD SESIROM) ludom umu voli da \"uredjuje\" vijesti 1 ---- Ugledni (bezimeni) njemacki naucnik 2 ---- Koji \"zna\" da ce nastati crna rupa 3 ---- Koji \"zna\" da ce crna rupa gutati zemlju \"tacno\" cetiri godine 4 ----- Eksperimenat ce \"stvoriti\" uslove koji su postojali na djelic sekunde prije Big Banga Uslov (koji je naveden) se zove singularna tacka, sa beskrajno zgusnutom energijom/materijom i vremenom/prostorom. Dakle ni vrijeme prije toga nije postojalo, a vijest glasi na dijelic sekunde prije Big Banga. Da bi se ti uslovi stvorili moralo bi se imati beskrajna kolicina energije (!) Slicni \"uslovi\" (beskrajno manjeg obima) se dogadjaju u svemiru svakodnevno, a naucnici znaju za postojanje mikro crnih rupa, za koje se vjeruje (!)(racuna teoretsko-eksperimentalno) da su nastale jos u doba ranog svemira, za razliku od Schwarchwaldovih crnih rupa koje nastaju gravitacijom (gravitacionim kolapsom) zvijezda prosjecne velicine 2 (nisam potpuino siguran) i vise masa naseg sunca. U sredistu svake galaksije se nalazi po jedna takva crna rupa. Vijest je od prije nekoliko godina. Mikro crna rupa, koja bi mozda i nastala bila bi trenutacno i unistena okolnom masom. Sarajevo-X je zuta stampa, i kao takva prenosi vjesti drugih zutih novina, koje jako dobro pasu ludjacima \"piramidnog\" i slicnog nazora. Po njihovom vjerovanju \"sto blesavije, to naucnije\". Tko hoce da sazna o kakvom se eksperimentu radi mogao je to citati u strucnoj literaturi jos i prije 15-20 godina, a i sada moze otici na stranice CERNA i saznati o cemu se radi. Jedini \"problem\" je da bi se moralo mnogo toga nauciti, da bi se moglo razumjeti o cemu se radi. Posto se \"piramidni\" i slicni ludjaci ne bave ucenjem to za njih Sunday Telegraph i Sarajevo-X prozvacu i poslije toga \"pokake\" informacije i kao takve ih serviraju \"postovanom\" publikumu. Naravno, da to vise i nisu informacije nego kaka.
ALLAH na arapskom jeziku ima vise znacenja koja se spominju U Kur\'anu kao sto su. Svemoguci, Velicanstevni, Milostivi itd. tako da znas
ma ko ih dere... idemo da se napijemo pa da cekamo taj smak xD
Mene svi ignorisu. Niko nece da mi odgovori na pitanje. Osjecam se beznacajno. Smrc!
Zar nije vec ovo od 12 maja u potrebi???
NAJVECA CRNA RUPA SU BIH I KOSOVO ,DA CRNJIJE NEMOZE BITI NA ZEMALJSKOJ KUGLI.
E kralju, jel se mora ukucat velikim ili malim slvoina?-
bez zeze ukucajte na google CERN da vidite koliki je to projekat da se sjebes tuneli sa cijevima oko 27km fascinantno
oooooooooo oni bi se sa mojim zivotom igrali... ccc al hajd bar nek znamo koliko nam je ostaloooo -----------------------------------------xD
Ma nidje veze ova panika. Pa nije toliko hiljada naucnika iz cijelog svijeta ludo da pravi namjerno crnu rupu. Al eto, nadje se pametniji u svemu, pa i tome, i pocne da siri paniku. Kladim se da su o tome i knjige napisali i masnu lovu zgrnuli.
za one koji ne znaju citati i osnove astronomije: crna rupa je u najmanju ruku suprotna big bangu, tako da i sama tuzba ovih \"pametnih\" je glupa ko noc. drugo ako se ovi boje mini crne rupe onda ce usisat samo ove budale iz ciriha. trece: uzalud trose vrijeme i pare jer nema sanse da covjek napravi neki proces slican bing bangu jer je bilo pokusaja da debili naprave uslove pod kojima je nastao ni manje ni vise nego zivot i desilo se jedno veliko NISTA.