Možete ga imati za samo 35 dolara
0
Datawind razvio najjeftiniji tablet na svijetu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 52 marke ne bi trebalo ni na šta da se čovjek žali. Svaka čast ovakvim kompanijama, samo dokazuju koliko su IPod i slični tablet računari navikani s cijenama. Ako se ovakav jedan uređaj može prodavati za 52km, onda i IPod može bar za 100 ili 150 maksimum, a ne ove sadašnje astronomske cijene.
kakvi su nasi distributeri, oni ce ga prodavati po 200-250 KM,
yebbo vas ovo, odo ja u život!
ako prežive ejplove tužbe
Al pazi... zove se jedan od osnivaca > Suneet XD
To je HEPEK koji je davno razvio u BiH Đipalo Junuz!:D
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
KOd nas u NJEMACKOJ NIJE KRIZA ! ! ! ! !
\"Kupka\" Kupka, moj te po ustima lupka :D
Svaka cast neka i fukare malo okuse bezicni internet a ne saamo djeca guzonjaaaaa koji naprdzevaju od auta,moba pa ko zna sta jos dok na bjelo se nenavuku bespolena stoka.
Imaš ti kyrac moj!!!
a sta ce nam i laptopi i mobiteli i tableti i sve ove dindzarije ? Apsolutno nizasta ! Sve je to samo glupost koji nam serviraju kao da moramo imati. Hajd jedan kucni pc ok.. sve ostalo priseravanje !
Ja imam sve Appleove proizvode, ovo je za nizi stalez!
@pfff I da jesi bogat, kupovinom Apple-ovih proizvoda brzo ces se osiromasiti.
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino! Toliko!
Ih gdje bi mi kraj bio, dnevno 100+ komentara.