Ocjene američkih stručnjaka
0
Da li je Bulletstorm najgora videoigra na svijetu?
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sa-x novinari ste paranoidne neznalice, ali fakat, vi kako znate glupost da preuvelicate to je smijesno. Isto kao da citam tekst petogodisnjaka koji je otkrio da rode ne donose djecu, i sada se tek sokira necim sto je decenijama tu. Inace, Bulletstorm ce biti mala maca za Duke Nukem Forever, a to dvoje jos manje mace za Postal 3, za koji mislim da ce biti medju najbolesnijim igrama u ovoj deceniji... koje cu sa uzitkom da igram.
ih koliko su samo counter strike i grand theft auto uticali na sigurnosnu situaciju u sarajevu...
Ti brate bar imas na cemu da se istreses, ja samo mogu na GTA SA i CS 1.6
Klinke sa 13 izbace gu.zicu i slikaju se polugole u WC-u, te objavljuju te slike na društvenim mrežama, da bi dobile više \"lajkova\"... To je pravi problem, a ne neka igra u kojoj se psuje, koja ima scena nasilja.. na kojoj je jos naznaceno da je 18+..
cuj najgora, pa igra je p.r.e.j.e.be.n.o uradjena, grafika i ostalo sve je za 5 plus fino pise 18+ i time je sve receno..nidje veze
Bulletstorm je preopasan za nasu djecu, uticat ce na njih tako sto ce ih natjerati da se pretvore u polurobote i da bacaju i komadaju druge polurobote okolo elektromagnetnim lasom.
Ovu igru su sarajlije igrale prije mnogo godina, danas uvidjamo rezultate
jooj jesu mi vise sa video igrama i naseljem...ako neko uzme pistolj i poroka po skole znamo da nije igra uzrok nego da je ta osoba mentalno nestabilna...i jos nesto,sto vise skrivate i zabranjujete igre djeci to ce ih vise zanimati...kod nas je normalno da od 13 godina pa nadalje djeca igraju igre tipa cod-a,cantera,battelefield...itd
@Nomad mislim da si ti jedina osoba koja shvata nasilne igre.Nije problem u nasilju. Naravno da psovanje moze uticati , al da neko uzme motornu pilu uleti u BBI i sve pokolje , hmm... ne vjerujem.I bolje sto postoje takve igre.Necemo mi nauciti da se udaramo preko igrica vec od drustva.Daj ljudi sta vam je ! Ja sam dobar primjer idem u gimnaziju Prolazim sa 4,9 (Matematika 4) imam primjerno vladanje a \"istresavam\" se na Prototype-u , Left 4 Dead 2,GTA4, itd.
@Nomad Potpis. Ko ne zna sta je ovaj Postal, neka progugla postal 2. To vazi i za vas novinare, to je ono sto zasluzuje ovakav naslov, jer je postal 2 cija je prosjecna scena izgledala ovako http://media.moddb.com/cache/images/mods/1/7/6008/thumb_620x2000/51836.jpg izasao 2003. godine, sto znaci da su uljepsavali i doradjivali krvavi nastavak cijelih osam godina.
PES zakon jb ovo
Teska kenjaza od clanka, Igra ima +18rejting na PEGI (pan european game information) iliti M (mature) prema (Entertainment Software Rating Board). Znaci igranije namjenjena za djecu. Isto kao da ste napisali da je izasao pornic neprikladan za djecu.
iskreno, igre postaju sve bolje i dobra su zabava za odrasle....skidam kapu programerima i game developerima.
ovo moram nabaviti, igra mi se ovako neka igrica da stresem zivce na komp, a ne na kolege iz skole, ovo vas ustvari moze spasiti!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=4HfCqw_8iKo Haj ba ne dipr,beton igra !