Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost veliki dio ljudi ce pristati na ovakve stvari koje nam priprema NWO!! ja necu biti rob pa makar se morao odselit u nahorevo i sadit krompir (ako mi i to dozvole, jer su vec poceli da hapse ljude po americi koji sade u SVOJIM BASTAMA organsku hranu)
fuck the NWO!
Glupi Ilinko... robe jedan bijedni... Docice i takvi crvi na red. Ukljuci mozak na vrijeme ako ga imas...
zaglupljeni jade!!!
666 The number of the beast....
hehehehehe,polahko bale,lapsus linguae ne mijenja poentu,brojite kuglice na tespisima i molite boga za zdravlje....
Poštujem različito mišljenje po svim pitanjima ali me nervira kad odmah krene pljuvanje po drugačijem mišljenju. Kako god SMRT cionistima, fuck NWO. toliko, hvala na pažnji.
Jado jadni, nemaš ti pojma o životu, samo pametuješ ovdje neobrazovanim maloumnicima poput tebe. Ccc, sramota me ispred tebe o čemu sve pričaš. Peacemaker! Peace! Haloooooooooooooooooo, skini se s ovog neta i idi pročitaj neku knjigu čovječe nepismeni.
PEACEMAKER :O Idi se obrazuj!
ps;peacemaker se vjerovatno u bosni ugradjuje srcanim bolesnicima da bi \'strani centri moci\' imali uvid gdje to mujo ide po noci hahahahahahahahaha
Radi takvih kao ti svijet nam i propada.. Zivi bili pa vidjeli !
hahahahaha,primitivni glupani,samo se lijecite pijavicama i skidajte sihire.