Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujem! Čim pronađem ovih 25 dolara što sam zagubio 😂😂😂😂😂
Navodno je Bakir naručio jedan za sebe, jer kako sam kaže "...ovih se dana malo pogubio".
...a kažu i da je Željko Komšić napravio poveću narudžbu, ne bi li mu čip Mu Tag pomogao da ne izgubi kompletno članstvo
Bakir se izgubljen rodio. U svakom slučaju dobro bi biloo tagovati onu osmetnutu poslaničku četvorku da zapišti čim se previše udalje. Srećom tu je vjerni Čampara da ih nadzire i u WCu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kad izgubiš smartphon??? Šta sad?
Draga dijasporo, prošao je prvomajski praznik, opet vas vuče nostalgija za domovinom. Nudimo Vam brz i jeftin način da posjetite domovinu. https://youtu.be/UPq4mx9x1j8
super. Sad kad izgubim telefon moću ću da ga nadjem pomoću telefona
hahah Ovo ne bi bilo lose staviti na auto kod nas.. haha kad ga ukradu, lakse ga nadjes... :D
hahahaha ti bi auta gubila ...sve kontam da je ovaj čip ugradit da se nevinost ne izgubi hahaha :))
@DjangoDjulaga Hahaha ma ne gubim ja auto.. nego ako bi kojim slucajem lokalni lopovi uzeli da se provozaju.. samo da znam gdje ga ostave.. zaboravni ljudi, pa ne znaju da upute gdje je ..;-))))))))))
jučer psi danas ljudi.
.. a šta ćemo za one koji izgube mozak? Tad ni jedan Mu Tang Chang Bang ne djeluje.
Nece vishe Bake gubit tako lahko vrece zlata!
da nam je proizvesti nesto u BiH