Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je samo jel tacno ono što je "razumio"
Ne moze razumijet bilo sta, jer ne to model mašinskog učenja. Pun mi k objašnjavanja ovog debilima koji bale kad elon musk trepne.
Nije bitno da li on razumije ili ne razumije.Cinjenica da moze raditi masu ljudskih poslova i da ce sigurno ozbiljno uticati na trziste rada, a koliki je potenicijal ovih tehnologija i da li ce se ostvariti apokalipticna predvidjanja nekih strucnjaka, to cemo da vidimo u narednim decenijama.
@ann2 "samovozeca" auta posotje 10 i kusur godina i nakon tolikog razvoja imamo sistem koji je malo bolji tempomat. Obacavali su sve i svašta u praksi gotovo ništa. Isto važi i za llm modele. Da bi se desilo to sto ti govoris moralo bi se nešto revolucionarno desit u razvoju tzv. Umjetne inteligencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dajte mu knjigu BH administracija i politika, skonta li otkinut cu jaja sebi..