Inspirisan je Deadpoolom
34

Caviarov iPad Pro 2024 Criss-Cross je ukrašen zlatom i košta više od 11.000 eura

D. B.
Kompanija Caviar iz Dubaija, koja je poznata po svojim luksuznim uređajima, najavila je brojčano ograničeno izdanje uređaja Cris-Cross iPada Pro, koji predstavlja prilagođenji Ipad Pro (2024), uređaj koji je nedavno predstavio proizvođač Apple.

Caviar iPad Pro 2024 Cris-Cross je dio kolekcije Desperado te sadrži popularni pištolj Desert Eagle Mark XIX. Zapravno, na stražnjem panelu su prikazana dva pmenuta pištolja, koji formiraju slovo X s obzirom da je dizajn inspirisan filmskim likom Deadpoolom, dok su kandže, koje se nalaze oko pištolja, inspirisane Wolverineom. Ovi popularni likovi će se pojaviti u filmu "Deadpool & Wolverine", koji u kina stiže u julu.

Panel oko pištolja je "presvučen" 24-karatnim zlatom. Kućište tablet kompjutera izrađeno je od titanija tehnikom koja se inače koristi za proizvodnju luksuznih švicarskih satova.

Caviar će proizvesti samo 99 primjeraka modela Criss-Cross, koji će biti dostupan u 11 i 13-inčnoj verziji sa Wi-Fi i mobilnom konekcijom. Obje verzije će biti dostupne u verzijama s 256 GB, 512 GB, 1 TB i 2 TB memorije. Također, osnovna cijena 11-inčnog modela iznosi 11,215 eura, dok je za 13-inčni model potrebno izdvojiti najmanje 11.610 eura.

Vezani članci