Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tematika iz filma Terminator sve realnija i realnija.
@bbb mnoge zemlje se hvale kako su proizvele neki tenk, raketu ili brod, a amerikanci vec robote prave i koriste lasersko oruzje. 20 godina su ispred sviju
robtski psi....kako bi ga moj Garo podero
Otkrio sam dio programskog koda od ovih robota !!TOP SECRET!! int main() { cout
Smijete se a ne znate da te pašćadi već ima.
prvo ne treba ratovati. drugo ako ratuješ trebaju ovi što su zavađeni lično da porokaju a ne da drugi ginu zbog njih. treće ovo sa robotima je globalna opasnast kako god pogledaš.
i posle će biti na vijestima: Komemoracija palim borcima -psima robotima, a ožalošćeni članovi familije robota :)..samo se ne zna koje su vjere roboti, kako li se bogu mole,ovog puta čovjeku
nase lutalice su ljepse
Psi rata.
Zamislite da ce SAD jednog dana imati vojsku punu robota. A 90% drzava u svijetu nije u stanju vlastiti tenk proizvesti. Za one koje misli da ce SAD prestati biti supersila grdno se varate.
Jbte a mi još u srednjem vjeku, musliman, srbin i hrvat su nam dostignuće vjeka, ko će koga
Lako je ovo sve praviti kad mozes sebi printati dolara koliko hoces i kad hoces
ništa tenkovi više, saće biti koliko imaš ćuka ?
Moj Gari bi ovo zaskocio otraga i oborio
Uskoro ce svijetom vladati oni koji imaju robote u vojsci.
Nisu to vojnici, to su pi...c.kee s djojstikom
@Zigollo Za prijem u profesionalnu vojsku u budućnosti, prednost neće imati sportisti nego gameri.
Kad pustim bosanskog tornjaka ima da pojede i vojnika i robota