Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da CIA najviše posla ima na sar-x-u, s obzirom koliko potencijalnih terorista ovdje ostavlja komentare...
U naslovu piše da je 40% pismenih, a u tekstu piše da je 40% nepismenih. E moji novinari..možete i meni naći diplomu preko štele?
Jos jedan clanak preuzet od SRNA agencije, bravo sax. \" ... rekao je direktor obaveštajnog centra Doug Nakvin.... Dakvin je rekao da zaposleni u centru ... \" Doug Nakvin = Dakvin. Toliko o pismenosti. Zaobidjite \"vijesti\" koje plasiraju postovaoci lika i djela sepavog plagijatora Vuka Karadzica iz sumske te nas postedite fonetskih izivljavanja poput \"sajber\", \"dakvin\" i sl. Probajte odrzati bar neki nivo kad se vec krijete iza imena naseg glavnog i najveceg grada. Ovo sto vi (redakcija) lupate po ovom portalu stvarno prelazi sve granice zdravog razuma i dobrog ukusa. U suprotnom, treba vam oduzeti domenu i dozvolu i \'ajd zdravo, pa se dakvinajte i sajberajte mami kod kuce.
ja svoj profil na fb izbrisao !
Informaticki pismeni su ako znaju pokrenuti web browser i otvoriti facebook i youtube? Jer vecina ih samo to i zna. Gluposti.
za mnoge je internet = facebook :(
Ja sam u skoli prosjecan ucenik, zapravo lose ocjene nekad i padnem iz matematike i tako to, ali tvrdim da sam obrazovaniji od mojih kolega i internet koristim vise za edukaciju i da naucim nesto novo, a tek onda za zabavu (fb i slicno). Ocjene nisu mjerilo znanja, ali nazalost u danasnjem \'robotskom\' svijetu je to i vazno u nekim sferama zivota.
A gluplji ste vi sto citate, hahah:)))))
A sve se nema a internet se placa :P :P
pa dobro majku mu gdje je ovdije istaknuto da se CIA bavi korisnicima interneta u BiH ili tacnije gdje ste vi nasli infr. da smo jos pod budnim oko navedene sluzbe - vas tekst je naslovljen na jednu lokalnu prciju kao sto je BiH a da ne govorim koliko smo mi vazni u sajber svijetu - molim vas lijepo jesmo li to mi bitni toliko da smo recimo predmet istrazivanja CIA-e u odnosu na Kinu. Po vama jesmo jer u BiH ima pazite sad nevjerovatnih 3.2 mil stanovnika sto je po vama 100 puta vise od 1.5 mrl u Kini. Naslov vam tvrdi jedno a tekst drugo - nista cudno vjerovatno je ovo napisao netko od priucenih novinara koji jos ni dipl. po bolonji nisu dobili. Jadni ste pravo ako ne znate privuci citatelje exsluzivnim tekstovima onda molim vas da ne pisete gluposti poput ove ili neku vece one o jakuzama.
CIA snajko CIA, upropastili su pola sveta!
Jihad jihad ya A l l a h, mu\'minima to je spas xD Jesam skrenuo paznju na sebe il\' da se jos potrudim???
40% 40% ... Pismenih, nepismenih ... xD ... Gdje li je onih 20%, to su politikaneri ... :D ... Ustvari, da ... 35%, sekretarice znaju kucati. :D
haha koja provala. nemaju kadrova da se nose s terorizmom ,švercom drogom oružjem. a eto kao sjede po vazdan i čitaju porukice i četove... ova vijest ko onaj lažni policajac na cesti
\"obaveštajna\", \"svetu\", \"sofistiraniji\"...
Znači, ako ja napišem da ću izvršiti antetat..sutra sam već u ispitivanju CIA-e... P.S. Imam li paušal za to??