Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sad kad mali od komsinice pocne printat djelove za golfa dvicu :)
dijelove
...otprintat će čitavog g2...sa sve ćuningom :))
tek sad nece biti smrti golfu 2...
ovi 3D printeri su zaista čudo!
sad nas mogu ubijati po jeftinijoj cijeni:)
sad nas mogu ubijati po jeftinijoj cijeni:)
sad nas mogu ubijati po jeftinijoj cijeni:)
"Tata, reci mi, kako sam se rodio?" - "Dobro sine, znao sam da ces me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete vise nije pomagao, 9 mjeseci kasnije nam je stigao zajebani virus..."
ZATO UVIJEK KORISTITE ESET SMART SECURITY DA NEBI DOBILI NEZELJENI VIRUS
ZATO UVIJEK KORISTITE ESET SMART SECURITY DA NEBI DOBILI NEZELJENI VIRUS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja jos nemam ni onaj obicni.
imao sam priliku vidjeti 3d printer, kako radi i kako je konstruisan. ne bas ovaj sto radi dijelove za avion i tako nesto, nego prije neki 6-7 godina kada je ta tehnologija tek bila u zacecu. printani su bili neki jednostavni oblici, sklupture, lopte, kocke, ljudska glava i slicno i nevjerovatno kako je to zanimljivo samo gledati. taj stampac je radio pomocu kreca, i nevjerovatno sa kojom preciznoscu. dakle dimenzije pogadja u mikromilimetar. tada je ideja imala tako puno potencijala, a samo 5-6 godina nakon toga, ljudi vec prave dijelove aviona sa njima. fascinantno
Sad ce Avdija stampat desnu nogu!
ja sam jednom naparavio 3d printer od dijelova iz HP printera.
Amra:A mogul ja Edinu sarme nastampat?
www.spoted.ba registruj se i upoznaj se !!
ma da je koju marku naprintat.....:))
isprintaj mi lafetu.
izgleda da su i onaj helikopter što je pao na disco u gb printali na isti printer, samo drugi catridge
U istom tekstu britanski vojni avion i britanski vojni zrakoplov.