Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je postojalo i prije, i od ovog nema ništa, barem ne u kapitalizmu, jednostavno nema ko zarađivat milijarde na ovome, tako taj sistem se bez toga sam po sebi ruši..
svaka cast samo da ih petrol mafija ne ugusi
Jao gluposti, sad vodu i zato trošiti...ima drugog načina, a ima i malo čeće pješice, biciklom ili eventualno busem...
bošnjo će to prebaciti na plin
Kod nas u BiH, čovjek već voza traktora na vodu...
Ko ce preuzeti City ako pukne Seik Mansour?
Super! Još će nam i zrak početi naplaćivati...
Japanci su prije par godina razvili da od zitarica se pravi gorivo, ali tek ce se moci upotrijebiti kad se izracuna koliko ce stete nanjeti prehremebenoj industriji.
...i taman kad ovo puste u opticaj nestat ce nafte a litar vode ce kostat 10 KM! Voda ce u buducnosti biti najskuplja( ko je bude imao!?)
Ako ce te vec praviti od vode, onda pravite od morske vode, sta cemo piti , aloooooooo bre ljudi
@ SCHA glupane nepismeni i neobrazovani. Iz Iraka naftu crpe uglavnom Kinezi a iz Libije uglavnom Francuska i Italija. A niko ih ionako ne tjera da prodaju naftu,neka je cuvaju za sebe ali evo Iran moli okolo ko ce njihovu naftu kupiti ali ki.ta,nema kupovine nafte,pa ce crknuti od gladi.
Samo da Ameri pocuclaju svu naftu iz Libije, Iraka, Irana i ostalih zemalja i odmah će ovo biti uzeto u razmatranje za istraživanje.