Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije BH telecom prvi i daje vise?
Ocigledno si ti taj koji je nepismen. Rijec je o 1,5 Gb/s a ne 1,5 GB/s.Googlaj da vidis razliku pa se napravi pametan pred nekim drugim :D
a ja se jos mučim sa 2Mbit/s :)
Pa eto, ja imam 6 Mbit/s flat HS, nemam problema sa njim, osim sto stvarna brzina downloda tesko dostiže maksimalnu brzinu od 768 KB/s, više se to vrti oko 400-550 KB/s, ali to je do nacina rada kablovskog interneta. Ali ovo je bilo potrebno, uskoro bi (do 2013-15) trebala izaci nova generacija hardware za PC i nova generacija konzola, sto ce, u sta sam uvjeren, povecat velicinu fajlova koje budemo skidali, a i website-ovi ce postati zahtjevniji kao i sav drugi software. Tada ce ipak korisnik zahtjevati da se fajlovi velicine od 2GB skine za nekih pola minute ili manje, jer 2GB je novih 50 MB (Microsoft). Pripremite vece i brze HDD-ove molim, ali i ostali novi hardware, nemojte stediti. Ali je pitanja kada cemo mi ovo docekati...
A STA CE BALKANCIMA INTERNET??????
jel internet radja preko godine ? i ako radja, koliko puta rodi godisnje ? unapred hvala ! konj
Kad se sjetim koliko su mi para oteli iz BHTelecoma za prekoračenja zvao bi onog svjedoka da sjedoči moj skok! A sva ta pohlepnost je da bi SDA-HDZ foteljaši imali 900 službenih auta, 15mil na auta mjesečno!!! J3b3m sve pa trebao je flat biti prije 10 god. Ja stvarno ne znam kako mi narod ovo sve trpimo!:S Valjda nas tjeraju da strahujemo od komšija i mrzimo jedni druge dok nas pljačkaju!
U mog djeda 800Tb/s,al ne vjeruju mu,sho je najgore ba !!!
Zato sto ovo nije 1 giga BAJT nego 1 giga bit :P
ubilo se za Nyan Cat [original]
1,5Gb/s = 187.5 MB/s 187.5 MB/s x 55s = 10312.5 MB = 10GB = Blueray HD video Doe ne ide ti nesto matematika =)
Enes Hajdarevic i njegov HS ih prate u stopu hahah...
www.youtube.com/watch?v=d8H5tCm86FE
INTERNET ZA CIONISTE
ovi sto se zale na BH telecom, nisu oni jedini i sigurno nisu najbolji a ni prvi u bilo cemu, ja ponosni nosilac brzine 4mb/s flat kod HS\'a :)
E nije :-) 1,5 Gb/s = 1,5 * 1024 Mb/s = 1536 Mb/s : 8 = 192 MB/s
Svi ste glupi. Brzina ne postoji kao pojam, samo kapacitet. Pročitajte svi malo bolje pozdrav