Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto tako brisanjem facebooka iz svog života možete produžiti svoj vijek trajanja. :3
život možemo produžiti ne čitajuči tvoje komentare
@docicemo (: https://www.youtube.com/watch?v=abtcYIaUuHw
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
davno uradjeno...i profil obrisan....sta ko ima znat sta radim a i sta ja imam znat sta drugi rade,samo uzivo pa neka je uzak krug drustva...
Ako izbrisem fb aplikaciju,sta ce mi telefon onda? 😂😂😂😂😂
100%...
I poboljsati kvalitet zivota.
Jedino fejs i imam,i šta sam koka ovako upoznao havarija,staviš koju lijepu sličicu i malo,pomalo kafica i na kraju kitica.
Produžite vijek trajanja baterije, bez brisanja facebook-a http://www.itrevolucija.org/konacno-ne-morate-brinuti-o-svojoj-bateriji-produzite-vijek-trajanja-uz-par-savjeta/
ma kakav fb viber instagram...meni ce klix dohakat :)
Postoji jos jedna opcija s kojom ne morate brisati aplikaciju. Instalirate Greenify s Google Play-a, zatim Facebook aplikaciju postavite u hibernate mode, sto ce istoj onemoguciti trosenje baterije ili usporavanje uredjaja s manjkom RAM memorije. (Treba root permisija) :-)
brišem samo Ramiza Salkića koji me napada stalno
ludjak!!! Pusti me!!!!!!
Samo na klixu ni rijeci o srusenoj dzamiji u beogradu. Srbijanska cestitka uoci ramazana.
legalno izgradjena dzamija ?!
@nale nisam upratio. Hvala rumun_ko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)