|

Brend Tesla predstavlja novi Tesla S903 powered by Android TV

Brend Tesla predstavlja novi Tesla S903 powered by Android TV
1
S
Sponzorirani članak
20.5.2019. u 15:46
0
komentara
1

dijeljenja
Brend Tesla predstavlja novi Tesla S903 powered by Android TV
Tesla S903 vam nudi mogućnost uživanja u stotinama filmova, serija, TV programa, aplikacija i internetu na velikom frameless ekranu. Igrajte se, gledajte YouTube i budite aktivni na Fejsbuku i Tviteru, uz odabrano društvo i mnogo širu sliku na svom televizoru.
• Vrhunski 4K UHD panel / 3840x2160 / Direct LED
• Zvanični Android 8 TV
• MediaTek MT5891 Quad core ARM Cortex A53 procesor / Mali-T860 GPU
• 2GB RAM / 16GB ROM memorije
• DVB-T/T2/S2/CI+
• Surround zvuk / 2x10W / Zvučnici sa odvojenim vuferom i tviterom / Digitalno stereo pojačalo
• USB 3.0
• Pametni daljinski upravljač sa glasovnim komandama
• Smanjenje buke (DNR)
• Smanjenje MPEG šuma
• Integrisani Chromecast


Osam miliona piksela za jedinstveno iskustvo

Tesla S903 televizori opremljeni su 4K UHD ekranima, sa Direct LED pozadinskim osvjetljenjem i 3840x2160 rezolucijom. Više od 8 miliona piksela kreira živopisnu, raskošnu sliku jasnih kontrasta, a uz to, MPEG redukcija automatski čisti prikaz na ekranu, posebno kada gledate sadržaje originalno niže rezolucije.

Android sistem za sistematsko uživanje

Certifikovani Android TV 8 maksimalno je prilagođen velikom ekranu i daljinskom upravljaču sa tasterima za direktan pristup YouTube-u i Google Play prodavnici. Uz to, o kompatibilnosti, ažuriranju, bezbjednosti i besprjekornom radu ovog uređaja brine Google.

Dizajniran da očara

Tesla S903 u dom unosi vrhunsku eleganciju sa ekranom bez rama, za maštu i provod bez ograničenja. Uz intenzivan doživljaj omiljenih filmskih avantura i TV programa, ovaj televizor pruža vrhunsku sliku, čak i kada je isključen.

Zvuk koji vas drži na ivici fotelje

Ako ste ikada sjedili na ivici fotelje gledajući neki film, znate da je kvalitet zvuka podjednako važan koliko i superiorna slika. Zbog toga su Tesla S903 televizori opremljeni kvalitetnim 2x10W zvučnicima za surround zvuk, uz digitalno stereo pojačalo i podršku za Dolby i DTS tehnologije.

Telefon, tablet i računar na velikom ekranu

Uz pomoć integrisane Chromecast tehnologije, multimedijalne sadržaje koje imate u svom telefonu, tabletu ili računaru sada možete bežično da reprodukujete na velikom 4K UHD ekranu, bez dosadnog prebacivanja na USB fleš memoriju.Igrice bez granice

Instalirajte omiljene igrice, priključite gamepad i možete da se igrate u stilu prave konzole, ali na velikom ekranu i u punoj gejmerskoj mobilizaciji koju nudi igranje u ovom stilu, uz odlične gejming performanse vašeg TV uređaja.

Televizor na glasu

Koji film želite da pogledate, koju emisiju da ispratite, koju internet stranicu da posjetite, koju aplikaciju da učitate? Samo recite, i to doslovno – u mikrofon na daljinskom upravljaču, jer je glasovno pretraživanje mnogo efikasnije i lakše, uz uvijek prisutnog Google assistant-a.

Snaga koja pokreće zabavu

Tesla S903 pokreće MediaTek MT5891 Quad core ARM Cortex A53 procesor sa Mali-T860 GPU. Uz 2GB RAM-a, 16 GB interne memorije i kvalitetnu grafiku, hardverska platforma ovog uređaja je dovoljno snažna i za pokretanje zahtjevnijih video igrica.Isprobajte Tesla S903 powered by Android TV i uvjerite se u mogućnosti ovog izuzetnog uređaja. Potražite ga u maloprodajnim objektima poslovnih partnera Comtrade Distributiona u dijagonalama od 43, 49 ili 55 inča, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 799,00 KM, a detaljnu specifikaciju pronađite na sljedećoj web stranici www.tesla.info/bs.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.