Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Jest da jebzanimljiv al hak ovo turi u dzep od farmerki.
Teka
gromada od telefona, telefoncina, naravno nije za one koji zele mob da na njemu igraju igrice i ta sranjja
Black berry telefon za poslovne i ozbiljne ljude.Iphone telefon za papke.Android telefoni za cool osobe,koje znaju sta im treba i nije im glavmi cilj u zivotu kurciti se sa brendom.
Svi sefovi najvecih firmi na SVIJETU imaju iPhone i ONI su papci? Niko tebi nije kriv sto zivis u nasoj posranoj BOSNI GDJE se za JEDAN iPhone mora raditi 4-5 mjeseci, DOK ga Svabo zaradi za 10 dana, Amerikanac za 5-6 dana. Dokaz Bosanske bijede je mrznja prema svemu sto je skupo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kocke? :)) Geometrijski oblici se uče čini mi se u 2. osnovne s.
Cak je i Blackberry-ev operativni bolji od Androida, hahahahaahah.
Cak i plankton ima vise mozga i znao bi bolje da trolla od tebe.