CISCO radionica
10

Black Friday: Postanite stručnjak za mrežne tehnologije uz 30% popusta

Logosoft
Logosoft
Logosoft vam donosi neodoljiv popust od 30% na radionicu CISCO 200 - 301 CCNA. Ova obuka će vam pomoći da steknete znanje i vještine potrebne za uspjeh u mrežnoj industriji.

CISCO je bez sumnje sinonim za mreže i predstavlja najprestižnijeg proizvođača u ovom području diljem svijeta. Ova radionica je posebno dizajnirana za one koji žele položiti CCNA 200-301 ispit i stvoriti sebi put do jednog od najcjenjenijih certifikata u IT industriji, ako imate ambiciju postati mrežni inženjer, CCNA kurs je savršen prvi korak u ostvarenju tog cilja.

Povodom nadolazećeg Black Friday-a, nudimo vam nevjerojatan popust od 30% na cijenu radionice ukoliko prijavu izvršite u petak, 24. novembra! Umjesto uobičajenih 800 KM + PDV, za samo 560 KM + PDV moći ćete sudjelovati u ovoj prestižnoj radionici. To je prava prilika da iskoristite trenutak i uložite u svoje obrazovanje i budućnost.

Logosoft je vodeća kompanija u oblasti IT obuke i konstantno radi na pružanju najkvalitetnijih edukativnih programa koji su prilagođeni potrebama tržišta rada. Uvjerite se sami u njihovu stručnost i pridružite se ostalim polaznicima koji su već uspješno stekli svoje certifikate. Informacije o svim kursevima i radionicama možete pogledati klikom na link.

Prijavite se odmah slanjem e-maila na [email protected] ili putem broja telefona 033 931 997 i započnite putovanje prema uspješnoj karijeri mrežnog inženjera uz podršku Logosofta i CISCO-a, lidera u mrežnoj tehnologiji!