Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuu jest nam sport internet jbt...proslo 15 minuta,niko ne komentarise...
*spor
Dok učta stranicu
Zato u koreji ne laga multiplayer 😜
Zato i citaju hahaha
hahahah pa naravno da je slo najbolja u regionu , stave jedan hotspot u centar Ljubljane i onaj tamo na austrijskoj granici ima 98 % jačinu signala :)
J. Korea ulozila prosle godine preko milijardu €ura za razvoj 5G. 5G = 1 gigabit / simetricno. Trenutno su na 150/150. A Svajcarska u svim vecim gradovima, kao sto je Zurich, Bern, Zeneva,... firme kao Swisscom i FIBER7, svaki dan vise i vise kuca je povezano sa FTTH (fiber opticki).
http://www.upimg.fr/ih/yii0.png Nesto mi je spao download i upload. :-)
Bezveze Klix laze...ako idemo prvi,kako onda mozemo biti zadnji u regionu? Poznato je da narandzasti ne lazu,zato Klix smanji dozivljaj.....baaah
Ne vidim tu nikakav problem.Ako smo u svemu zadnji zašto ne bi bili i u brzini interneta.Narod zna-samo naprijed,još jedna šansa i zlatne kašike su tu.A brzina će doći uz to.
Kod nas treba nalozit drva, pa prokuvat vodu pa tek onda se internet upali na paru :)
sva sreca pa dodje telemach kod nas, da ih nema sad bi mi jos dial-up koristili, mora telecom te silne uhljebe isplatit
Cuj brzina interneta. Koliko ja znam elektricni impuls se krece istom brzinom svugdje i ima svoju ustanovljenu vrijednost, a razlika je koliki je kapacitet izmedju izvora i cilja pa ga dozivljavas ko da brzo vozis jelde :). Kakva crna brzina
To znaš ti, ja i ostali koji su imali doticaj sa elektrotehnikom :-)
dobro ga uopste i imamo!
Telemach > Telecom
Telemach >>>> Telecom
@Iritator_klitorisa Pusti ti to, to je priča za malu djecu. Treba podržati domaće, i kupujem i ja domaće ali nisam budala pa da me Telecom guli. Telemach jednostavno ima bolju i kvalitetniju uslugu. Mogao bi i Telecom ali...
Ovim putem zelim da zamolim komsiju (SSID Virus) da racun za internet plati na vrijeme kako nam nebi opet iskljucili.
idemo prvi, dajemo vise... vas Bh Telecom
dobar nam je internet..nemojte srat
Ma prebrz s obzirom da kradem od komšije nemam pravo žalbe. P.S.Komšo,boga ti plati oktobarski račun da nas opet ne isključe.
BH Telecom idemo prvi KRADEMO više.